Cocktail-tilaisuus häihin

Cocktail-tilaisuus voi olla hieno lisä häiden ohjelmaan, tarjoten vieraille tilaisuuden rentoutua ja nauttia hyvistä juomista pienten suolaisten sekä makeiden tarjottavien parissa. Useasti näistä on tullut paljon kiitoksia juhlien järjestäjille.

 

Häissä tilaisuus on usein on juhlien alkupäässä, ja näin nostattaa ja keventää tunnelmaa heti alkuun. Useasti cocktail-tilaisuuden aikana vieraat odottavat hääparia tulevaksi vihkipaikalta. Tämä on varsin kohtelias tapa huomioida vieraita ja varmistaa, ettei heillä käy aika tylsäksi. Pahin tilanne mikä voisi tapahtua, olisi jättää yleisö odottamaan vailla mitään opastusta tai aktiviteettia.

 

Rento musiikki ja tunnetut kappaleet saksofonilla tuovat cocktailtilaisuuteen upean lisän. Useasti hääpari on valinnut itselleen sopivan sisääntulokappaleen, joka on toteutettu saksofoniversiona. Saapuminen juhlaan raikuvien aplodien saattelemana ja hienolla fanfaarilla on yksi häiden ikimuistoisimpia kohtia niin hääparille kuin yleisöllekin. Siitä hetkestä juhlat starttaavat kunnolla!