Pikkujoulut

Haussa ikimuistoiset pikkujoulut? Saksofonisti Kristian Lakarin SHOW:ssa ei kukaan ole ainakaan jäänyt kylmäksi. Olipa kyseessä sitten elegantti cocktail-tilaisuus tai vauhdikkaampi tanssittava ilta, pystyy Kristian räätälöimään musiikin sopimaan täydellisesti tilaisuuden tunnelmaan.

Toiveissa vapautunut tunnelma?

Pikkujouluissa organisaation on hyvä antaa vapautua hetkeksi ja päästä myös irroittelemaan. Pikkujoulushown suurimpina meriitteinä voikin pitää ihmisten vapautunutta juhlimista. Eräässä muutaman kymmenen hengen organisaatiossa ei pikkujouluissa oltu koskaan ennen tanssittu. Saksofoni-shown myötä tanssilattialle rohkeni suurin osa työporukasta, ja Lakarin showsta tulikin vuosittainen perinne osana pikkujouluja.

Monissa pikkujouluissa Lakari SAX -show on kuitenkin ollut erityinen yllätysmomentti. Odottamaton ohjelmanumero saa monesti yleisön aluksi häkeltymään ja luo jo itsessään ikimuistoisen hetken kuulijalle. Usein sillon, jos juhlat ovat myöemmin illalla ja paikalla on tanssialttia, siirtyy juhlakansa juhlimaan lattialle juhlavalaistuksen ääreen.

Ota yhteyttä »